Apartman

Smještaj apartmana

Kada glavnom cestom dođete iz pravca Raba, Mundanija i Supetarske Drage, te uđete u Lopar, na raskrižju skrenete desno prema hotelskom naselju i Auto-kampu "San Marino".

Nakon 150 metara (poslije Pekare) skrenete lijevo, a na slijedećem raskrižju, nakon 50 metara, skrenite desno. Na kućnom broju 397 s desne strane vidjete ćete Apartman "Ivan".

Upravo ovakav smještaj u "drugoj" ulici osigurava mir i tišinu kakvu većina gostiju priželjkuje.

Samo desetak minuta ugodne šetnje do 400 metara udaljene poznate "Rajske plaže", kao i blizina restorana (50 metara), pekare, ljekarne, trgovine (sve to na udaljenosti od 150 - 200 metara) čine ovaj apartman tako blizu, a tako daleko od buke i gužve.

Apartman

        Pogledajte video na "YouTube"-u Apartman Ivan Lopar

Apartman je namijenjena za smještaj 4-5 osoba, a kategorizacije od tri zvjezdice garancija su kvalitetnog smještaja i velikog broja dodatnih sadržaja u i oko apartmana.

Kuća je okružena cvijećem i zelenilom, tako da odaje dojam diskretno skrivenog idealnog mjesta za nesmetan odmor.

Smokva, maslina, palma, lovor, lavanda, ružmarin te nekoliko vrsta cvijeća doprinose mediteranskom ugođaju izgleda apartmana, te gostima pruža odmor ne samo za tijelo već i za oči.

Na početku dvorišta, hladovinom vinove loze, odmah pored terase i vrtnog roštilja zaštićen je vaš ljubimac na četiri kotača.

Terasa

Apartman ima desetak kvadrata terase koja je zaštićena hladom vinove loze ispod koje je stol sa šest stolica.

Veliki kameni samostojeći roštilj sa tekućom vodom na raspolaganju vam je 0-24 sata.

Dnevna soba i kuhinja

Dnevna soba i kuhinja najveći su prostor našeg apartmana u kojem ćete provoditi i najviše vremena. Ovaj prostor raspolaže tv prijemnikom sa satelitskom antenom, klima uređajem, velikim trosjedom na razvlačenje.

Kuhinjski dio odvojen šankom koji je ujedno i radni stol, raspolaže svim potrebnim elementima koji su vam potrebni: plinska peć s pećnicom, sudoper s toplom vodom, hladnjak s ledenicom, ormarići sa posuđem, veliki stol sa kutnom klupom i stolicama.

Spavaća soba

Spavaća soba je smještena na istočnoj (hladnijem) dijelu kuće, te ćete u njoj naći mir i ugodnu temperaturu u poslijepodnevnim i noćnim satima.

Soba ima dva ležaja (bračni krevet), sa pripadajućim garderobnim ormarima povezanim mostom i manjim noćnim ormarićima.

Dječja soba

Dječja soba ima dva velika ležaja u kojima mogu spavati i odrasle osobe. U sobi su pored ležaja i dva noćna ormarića, te veliki garderobni ormar.

Hodnik - Kupaona - WC

Prva prostorija u koju ulazite je hodnik sa garderobnim ormarom i cipelarom. Iz njega se ulazi u dnevnu sobu, spavaću sobu, te kupaonu i zaseban WC.

Kupaona ima perilicu rublja koja vam je uvijek na raspolaganju.


Početna      Vrh

Copyright © Stefanac 2010